Boekresensies - Acta Theologica (Acta Theologica, 1994)
Ferguson, Everett (ed.) Encyclopedia of Early Christianity New York: Garland Publishing 1990 David Noel Freedman (Editor-in-Chief) 1992. The Anchor Bible Dictionary New York: Doubleday Du Rand, Jan. A. 1991. Johannine perspectives. Introduction to the Johannine writings Part 1. Orion Du Rand, Jan. A. 1992. Kyk die Koning kom! ’n Populêre verklaring van die boek Openbaring. Vereeniging: Christelike Uitgewersmy Roberts, J.H., Vorster, W.S., Vorster, J.N. en Van der Watt, J.G. (red.). 1991. Teologie en Konteks. Halfway House: Orion Bierling, N. 1992. Giving Goliath his due: New archaelogicial light on the Philistines. Grand Rapids: Baker House Prinsloos, W.S. 1991. Die Psalms leef! ’n Eksegetiese studie van Psalm 3, 15, 23, 112, 126, 131, 136, 148. Halfway House: NG Kerkboekhandel Kultuurverskeidenheid in Afrika - verleentheid of geleentheid? Cultural diversity in Africa - embarresement or opportunity? Potchefstroom: IRS.PU vir CHO. 1991 Strauss, P.J. 1002. P. de B. Kock. Prediker-filosoof in die greep van die Reformasie. (Wetenskaplike bydraes van die PU vir CHO Reeks F2. Brosjures van die Instituut vir Reformatoriese Studie Nommer 53) Potchefstroom PU vir CHO Van der Walt, J.L. en Du Toit, S.C. 1992. J. Chr. Coetzee. Reformatoriese opvoedkundige. (Wetenskaplike bydraes van die PU vir CHO Reeks F2. Brosjures van die Instituut vir Reformatoriese Studie Nommer 56) Potchefstroom PU vir CHO Malan Nel: Gemeentebou. 1994. Orion, Johannesburg