Boekresensie - JJvR (Acta Theologica, 1995)
Howard du Toit & Paul Kruger (reds), Geroep tot eenheid. Gesprekke ter wille van die heling van die breuk tussen die GKSA en NGK. Halfway House: NG Kerkboekhanddel, 1988 & 1990: 187 bladsye Van der Walt, B.J. (red.) 1993. Window on bussinesse thics.A challenge to Christians. Potchefstroom: Institute for Reformational Studies. Van Wyk, JH 1993. Homo Dei. ’n Prinsipiële besinning oar enkele mensbeskouings, waaronder die van Calvyn. Potchefstroom: Buro vir Wetenskaplike Tydskrifte. Callahan, K 1993. Twaalfsleutels tot ’n effektiewegemeente. Die beplannings-werkboek. Vertaling: JJ Louw en Malan Ne!. Halfway House: Orion