Prediking en preke - van Rensburg, J (Acta Theologica, 2022)
Gelukkig is hierdie publikasie van die geliefde prof PA Verhoef nie net ’n preekbundel nie. Die boek word ingelei deur inleidende kantaantekeninge oor die prediking uit die Ou Testament.