Die geskiedenis van die Nederduitse Gereformeerde Kerk Fauresmith, 1848-1998 - Lubbe, JJ (Acta Theologica, 2022)
Reeds met die optel van hierdie netjiese werkie oor een van die twee oudste Nederduitse Gereformeerde Kerke ten noorde van die Gariep besef ’n mens dat jy hier met iets besonders in die hand staan.