Brian C. Stiller, Preaching parables to postmoderns - van den Berg, Jan-Albert (Acta Theologica, 2005)
Uit teks: Brian Stiller, president van Tyndale University College and Seminary en veral ’n bekende in Kanadese Evangeliese sirkels as skrywer en prediker, maak in sy boek Preaching parables to postmoderns erns met die betekenis van die gelykenisse vir die postmoderne mens. In dié boek formuleer hy ’n aantal verhelderende perspektiewe ten einde die leser te laat sien dat die gelykenisse soos vensters is wat op die Koninkryk geopen word.