Die postmodernistiese diskoers en die Suid-Afrikaanse ekonomiese oorgang - Naude, Willem (Acta Academica: Critical views on society, culture and politics, 2024)
Hierdie artikel beskryf die postmodernistiese reaksie op die verwerping van modernisme in die wetenskap en poog om die implikasies daarvan vir die ekonomiese wetenskap re identifiseer. Die beskouinge van die hermeneuriese skoal van die postmodernisme mag moontlik nuttig vertolk word gegewe die noodsaaklikheid van ’n algemeen aanvaarde ekonomiese ontwikkelingstrategie vir postapartheid Suid-Afrika. ’n Implikasie vir die beoefening van die ekonomiese wetenskap aan hoer onderwysinstellings in Suid-Afrika is dat debar, diskoers en retoriek ononrbeerlik mag wees vir die bevordering van ekonomiese besluitneming en bestuur.